Intermezzo Zwolle

Nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten

Workshop Look Good Feel Better

28 maart 2018 by Intermezzo

Door kanker kan je uiterlijk behoorlijk veranderen. Dat kan door de ziekte komen, maar ook door de behandeling. Veel mensen hebben te maken met een droge huid en het uitvallen van wenkbrauwen. Ook broos en dun haar komt voor of het verlies van het hele hoofdhaar. In deze situatie geeft een goed verzorgd uiterlijk vaak meteen een beter gevoel.

Huid

In de workshop Look Good Feel Better, bedoeld en speciaal ontwikkeld voor mensen die kanker hebben (gehad),  krijg je tips over de verzorging van je huid en make-up. Ook ga je zelf aan de slag met huidverzorgingsproducten die speciaal voor deze workshop beschikbaar zijn gesteld. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.

Haar

Bij de workshop is ook een haarwerker aanwezig die vertelt over de aanschaf, het gebruik en onderhoud van haarwerken. Ook alternatieven voor haarwerken komen aan de orde, zoals hoedjes, mutsjes en shawls.

Samen

Samen met anderen in een soortgelijke situatie, ben je een ochtend op een ontspannen manier bezig.

 

Begeleiding

Zeer ervaren en speciaal opgeleide schoonheidsspecialisten en haarwerkers begeleiden de ochtend.

Aanmelden

Je kunt je voor de workshop aanmelden via IntermeZZo (info@intermezzo-zwolle.nl)/ (06) 53767145 of via de regieverpleegkundige van het Isala Oncologisch centrum.

Wanneer

Kijk in de agenda voor de eerstkomende bijeenkomst.

Waar

Bij IntermeZZo, Dokter van Thienenweg 1A Zwolle

Activiteitenagenda

Evenement

Datum

Aanmelden


Look Good, Feel Better
maandag 20 april 202010:00 - 12:00

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye