IntermeZZo

25 januari 2018 by Intermezzo

IntermeZZo is het centrum voor leven met en na kanker in Zwolle. Kanker zet je leven op de kop en heeft grote impact op degene die het treft en diens omgeving. Daarom ondersteunen wij mensen met kanker en hun naasten de regie op het leven met en na kanker te hervinden. Dit doen wij op het gebied van: omgaan met kanker, ontmoeten & relaties, ontspannen & welbevinden, terugkeer in de samenleving.

Concreet bieden we een veilige plek met een luisterend door en ruimte voor ontmoeting met lotgenoten. We geven van informatie en voorlichting over de gevolgen van kanker. Daarnaast zijn er workshops en cursussen ter ondersteuning en ontspanning. Individuele ontspanningsbehandelingen door vakprofessionals geven vaak nét dat steuntje.

Organisatiestructuur

De dagelijkse leiding van IntermeZZo is in handen van Corine den Hollander. Naast Corine staan een bestuur, adviseurs en een comité van aanbeveling.

Het bestuur bestaat uit:

 • Pierre Satink, voorzitter
 • Anne- Marie Smelt, secretaris
 • Mark van Buiten, penningmeester
 • Simone van Ruth, lid
 • Daphne de Roode, lid
 • Gabriel Paardekooper, lid
 • Jos Lemmens, lid

Het comité van aanbeveling bestaat uit:

 • Jacco Eltingh, voormalig proftennisser & directeur Eltingh Haarhuis Tennis & Events
 • Rob Dillmann, CEO Isala
 • Coby Zandbergen-de Zeeuw, directeur Academiehuis/de Grote Kerk Zwolle
 • Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland

Manager en contactpersoon van IntermeZZo

Corine den Hollander

Gastvrouwen en gastheren

Je kunt gedurende je hele ziekteproces én daarna terecht bij IntermeZZo. In onze gezellige huiskamer bieden onze gastvrouwen en gastheren een luisterend oor,  bij een kopje koffie of thee. Onze gastvrouwen zijn er voor jou; in alle vertrouwen kun je je verhaal bij hen kwijt. Ze kunnen informatie verstrekken en samen met jou kijken wat uit het ondersteuningsaanbod bij je past. We streven naar maatwerk.  Ook voor deskundige begeleidings- en nazorggesprekken kun je bij ons terecht.

Isala Oncologisch centrum

IntermeZZo is een zelfstandige stichting en nauw verbonden met Isala Oncologisch centrum. Dit is een onderdeel van het ziekenhuis. De locatie van IntermeZZo bevindt zich op loopafstand van het ziekenhuis en biedt ruimte aan de ondersteuningsconsulent van Isala.

ANBI

IntermeZZo is een ANBI stichting. De gegevens voor de ANBI vind je hier.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye