Haringparty 19 juni

Gepubliceerd: 17 juni 2024

Haringparty 19 juni

Op de bijna langste dag van het jaar, woensdag 19 juni, is er net als andere jaren, het leukste UITJE van Zwolle!

Een heerlijk relaxte avond met vrolijke, zomerse muziek, lekkere gerechten en drankjes, foodtrucks, wijnbars, ontmoetingen met oude en nieuwe maatjes en veel gezelligheid. Zoals ieder jaar ontbreekt ook de veiling van een vaatje haring en andere bijzondere veilingitems niet. Daarnaast worden er gedurende de avond mooie prijzen verloot. En dat alles in de sfeervolle ambiance van een zomers festival. De Zwolse Haringparty is hét Zwolse businessevent dat het begin van de zomer inluidt!

Maatjes en Maatkracht

Op de Zwolse Haringparty staan maatjes centraal. Niet alleen de traditionele Hollandse lekkernij, maar ook zakenmaatjes en maatjes die andere maatjes helpen. En dat alles onder de noemer: Maatkracht. Dit jaar steunen zij met de opbrengst van het festival IPSO IntermeZZo.

Het festival vindt ook dit jaar weer plaats op een bijzondere Zwolse locatie: Hole 10 van Golfclub Zwolle, Zalnéweg 75 in Zwolle. Een fraaie plek, met uitzicht over de vijver en de mooie natuur die de golfbaan omringt.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye