Beklim de Mont Ventoux – Doe mee met IntermeZZo

Gepubliceerd: 24 januari 2024

Groot Verzet Tegen Kanker

Doe mee aan Groot Verzet Tegen Kanker met team IntermeZZo. Beklim (hard)lopend of fietsend de genadeloze Mont Ventoux op 5 of 6 september 2024 en haal zoveel mogelijk geld op voor KWF én voor IntermeZZo! De inschrijving is geopend. En hieronder vind je alvast veel informatie en zet maandag 4 maart in je agenda voor een informatiebijeenkomst bij IntermeZZo.

Begin met kijken naar die prachtige film over de beklimming van de Mont Ventoux door Groot Verzet Tegen Kanker hieronder.

De strijd tegen kanker is als het beklimmen van een hoge berg. De klim naar de kale top van de Mont Ventoux symboliseert de strijd die kankerpatiënten en hun naasten dagelijks voeren tegen deze ziekte. Jaarlijks gaan honderden helden de uitdaging aan. En door zich te laten sponsoren halen ze geld op voor KWF Kankerbestrijding en lokale initiatieven. Dat geld is hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 Nederlanders te maken met kanker. Team IntermeZZo is er dit jaar ook weer bij. Ga je mee? Welkom bij ons team!

Informatie over het evenement

Het evenement Groot Verzet Tegen Kanker is voor (hard)lopers en fietsers. De beklimming vindt plaats op donderdag 5 september 2024 voor (hard)lopers en op vrijdag 6 september 2024 voor fietsers. Vanaf de start in Sault is de beklimming 26 kilometer lang met stijgingspercentages tot elf procent.

Maandag 4 maart om 19 uur is er een live informatiebijeenkomst bij IntermeZZo, Dokter van Thienenweg 1A, Zwolle. Maak kennis met het Mont Ventoux-team en krijg informatie over het evenement.

Team IntermeZZo

Sluit je aan bij team IntermeZZo! Door jou deelname gaat vijftig procent van het door jou opgehaalde sponsorbedrag naar het KWF en overige vijftig procent gaat naar IntermeZZo, IPSO centrum voor leven met en na kanker. Met dit geld kunnen we ook in de toekomst in ons centrum mooie activiteiten blijven organiseren voor onze gasten.

Inschrijven

De inschrijving is geopend! Tot en met 31 mei 2024 kun je je inschrijven via de website www.grootverzettegenkanker.nl. Kies bij inschrijven Team IntermeZZo om je bij ons team aan te sluiten. Door deel te nemen aan het evenement verplicht je jezelf om minimaal 400 euro aan sponsorgeld op te halen.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen voor 2024 inclusief de verplicht te dragen set kleding: Deelname aan 1 dag kost € 147,50 per persoon. Hierbij is inbegrepen een shirt en broek van hoogwaardige kwaliteit afgestemd op jouw wijze van beklimming van de Mont Ventoux.
Deelname aan 2 dagen kost € 199,- per persoon. Hierbij is inbegrepen twee sets kleding.

Minimale leeftijd

Je leeftijd op de dagen van het evenement is 14 jaar of ouder. Deelnemers onder de 18 jaar moeten begeleid worden door een deelnemer boven de 18 jaar.

Reis en verblijf

Reis en verblijf zijn voor eigen kosten. Teamleden kunnen op eigen gelegenheid reizen en verblijven. Uiteraard bestaat ook indien gewenst de mogelijkheid om samen afspraken te maken over de reis en verblijfsaccommodatie.

Meer informatie

Maandag 4 maart om 19 uur is er een live informatiebijeenkomst bij IntermeZZo, Dokter van Thienenweg 1A, Zwolle. Je bent van harte welkom om kennis te maken met het Mont Ventoux-team en je krijgt meer informatie over het evenement. Wil je je alvast aanmelden? Mail of bel naar: info@intermezzo-zwolle.nl telefoonnummer 088 624 60 88. Je kunt ook binnenlopen op werkdagen tussen 9 en 17 uur.

Hieronder kun je nog een kijkje nemen in de uitgebreide informatiepresentatie.

PPT-MONT-VENTOUX-2024

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye