Skûtsjesilen 2500 euro voor IntermeZZo

Gepubliceerd: 17 juni 2024

2500 euro voor IntermeZZo

Manager Yvonne Baars klom vrijdagmiddag 31 mei aan boord van een skûtsje. Deze middag werd georganiseerd om geld in te zamelen voor de twee goede doelen Sampark en IntermeZZo.

Aan boord van het skutsje was het ‘werken’ geblazen. Touwen vasthouden en straktrekken… wind, hier en daar een buitje. Yvonne: ‘Het was een actieve buitendag met een fijne groep mensen. Soms was het wat buiig boven het water rond Earnewâld, maar de wind was mooi dus het zeilen ging goed’. Naast zeilen stonden handboogschieten op het programma en een gezellige barbecue.

Ook het verhaal van IntermeZZo maakte indruk bij de ruim twintig deelnemers; wat we doen voor mensen die leven met en na kanker en hoe we hen ondersteunen bij het hervinden van de eigen regie en veerkracht. Kortom een leuke dag en avond met een geweldige opbrengst.

Veel dank aan de organisatoren!

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye