Benefietconcert voor jong en oud

12 september 2018 by Intermezzo

Kamerkoor Collegium Musicum Salland o.l.v. dirigent Henk Ophoff geeft voor IntermeZZo voor de 2e keer een Benefietconcert. Deze keer met medewerking van het recent opgerichte Girls Choir en dwarsfluitiste Mirjam Altena. Het initiatief voor het concert werd genomen door Otto Rodenburg. Met zijn vrouw kwam hij langere tijd bij IntermeZZo en dat deed hen beiden goed. Otto wilde graag iets ’terug doen’ en zo ontstond het idee voor een Benefietconcert, met het koor waar hij met zo veel plezier in zingt.

Het concert is bedoeld voor gasten, om hen een ontspannen en bijzondere middag te bezorgen. Maar zeker óók voor alle andere volwassenen én kinderen, kortom: voor iedereen die van muziek houdt. Het repertoire is licht klassiek met uitstapjes naar vroegere en latere tijden …  Daardoor ook zeer geschikt voor kinderen.

Benefietconcert betekent in dit geval dat de toegang gratis is, maar de waardering voor concert én IntermeZZo kan uitgedrukt worden na afloop met een gift.

De plek van het concert is bijzonder, namelijk in het Auditorium Isala, gebouw D 2e verdieping, Dr.van Heesweg 2, 8025 AB Zwolle

Het concert vindt plaats op zondag 7 oktober 2018. Ontvangst is om 14.30 uur met koffie/thee en wat lekkers. Het concert  is van 15.00-16.30 uur en aansluitend kunt u nog iets drinken en napraten.

Error: Could not retrieve course. Use: [activiteiten artikelcode="@@4" cursusnaam="cursus naam"] in your page text.

 

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye