Boottocht op de Wieden

29 maart 2018 by Intermezzo

Elk jaar varen we door Nationaal Park Weerribben-Wieden. Deze tocht door grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa wordt aangeboden door Natuurmonumenten. Voorgaande jaren heeft een aantal van onze gasten ook van deze unieke tocht in het prachtige natuurgebied genoten. Als je alvast een indruk wilt krijgen, kun je bij IntermeZZo naar de fotoverslagen vragen. De tocht duurt, afhankelijk van het weer, zo’n vier uur. Het IntermeZZo-team zorgt voor een eenvoudige maaltijd en drinken op de boot. We maken deze tocht in een open boot.

We vertrekken om 17.00 uur bij het bezoekerscentrum De Wieden, Beulakkerpad 1 te Sint-Jansklooster. Het is fijn wanneer je uiterlijk 16.45 uur op de locatie aanwezig bent.

Kosten

De kosten zijn € 7,50 per persoon.

 

Informatie aanmelding

Het aantal passagiers dat mee kan op deze boot is aan een maximum gebonden, dus schrijf je op tijd in! Gasten die nog niet eerder mee zijn geweest, hebben voorrang bij de inschrijving. Het is mogelijk om iemand mee te nemen die je na aan het hart ligt en die je wilt laten genieten van al het moois dat onze provincie te bieden heeft.

 

Waar

Bezoekerscentrum De Wieden Beulakkerpad 1 te Sint-Jansklooster.

 

Extra informatie

Wanneer je wilt carpoolen naar Sint-Jansklooster kun je daarover afspraken maken met IntermeZZo.

Neem kleding mee die past bij het weer.

Neem DEET mee vanwege de insecten die er (mogelijk) zijn.

Error: Could not retrieve course. Use: [activiteiten artikelcode="@@4" cursusnaam="cursus naam"] in your page text.
arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye