Pottenbakken

18 april 2018 by Intermezzo

Pottenbakken is een plezierige ontspannende activiteit. In deze workshop maak je in een paar uur kennis met de techniek van het pottenbakken en leer je wat leuke kneepjes. Onder begeleiding van een ervaren pottenbakker ga je aan de slag bij Palet Zwolle, in het atelier aan de Bagijneweide 15 in Zwolle.

 

Begeleider

Kunstenaar Peter van Steenwijk stelt zijn atelier eenmaal per jaar beschikbaar om met vier gasten creatief bezig te zijn. Gedurende de dag kun je, met behulp van Peter en een elektrische draaischijf, een paar leuke schaaltjes of potjes maken.

 

Wanneer

Eenmaal per jaar. Zie de agenda of bel naar IntermeZZo voor de eerstkomende datum.

 

Dagindeling

De dag begint om 10.00 uur met een kopje koffie of thee en uitleg wat de bedoeling is van deze workshop. Rond het middaguur is er een lunchpauze, dan kun je je meegebrachte lunch gebruiken.

Na de lunch ga je weer verder. Rond 15.00 uur zal de workshop afgerond worden. Het is een leuke dag om mee te maken, vooral omdat pottenbakken voor de meesten onbekend is.

Ook een dag die wel wat fysieke inspanning vraagt.

 

Kosten

€ 5,00 per persoon

 

Extra informatie

Bij het pottenbakken blijven je kleren niet schoon, dus houd er rekening mee. Bij opgave graag je e-mailadres doorgeven zodat er nog aanvullende informatie aan je gemaild kan worden.

Error: Could not retrieve course. Use: [activiteiten artikelcode="@@4" cursusnaam="cursus naam"] in your page text.
arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye