Massage

9 april 2018 by Intermezzo

Wanneer je geconfronteerd wordt met kanker in je leven dan staat de wereld even stil. Alles komt in het teken te staan van ziek zijn en behandeling. Je komt in een stroomversnelling van emoties terecht.

Massage geeft geen genezing, maar kan wel een grote steun zijn. Uit onderzoek is gebleken dat masseren bij mensen met kanker de kwaliteit van leven van dat moment kan verbeteren.

Het aanraken met aandacht, op een niet-medische manier, is op zich al prettig. Ook wordt het mogelijk het vertrouwen in je eigen lichaam wat te herstellen. Symptomen als pijn, spanning, stress, vermoeidheid, slapeloosheid en depressieve gevoelens kunnen verminderen. Er komt ontspanning voor lichaam en geest.

In elke fase van het ziekteproces

Tijdens de behandelfase: je bent misschien met chemotherapie, bestralingen of hormoontherapie bezig. Ook nu kun je ter ondersteuning gemasseerd worden. De massage ontspant en kan pijnvermindering geven.

Na de behandelfase: de behandeling is klaar, maar om de zoveel tijd moet je naar het ziekenhuis voor controle. Dit geeft spanning en onzekerheid. Je kunt klachten hebben als gevolg van de behandelingen, bijvoorbeeld een verminderde conditie, gewrichtsklachten, vermoeidheid, opvliegers, geen of weinig energie hebben. Massage kan het herstel ondersteunen.

Als je niet meer beter wordt: massage kan echt een moment voor jezelf zijn. Voor ontspanning en liefdevolle aanraking. Een moment waarop emoties gevoeld mogen worden.

Gediplomeerde en gespecialiseerde masseurs

Melinda Kappert, Bea Huisman, Ilona Kok,  Jaen Koele, Astrid Kolfschoten, Tineke Nijland, Anja Wijland  en Maureen de Vries.

Kosten

€ 10,00 per massage.

Kijk op de agenda voor de data; bel met IntermeZZo voor de beschikbaarheid!

Extra informatie

Per persoon zijn er drie massages beschikbaar. Als dat nodig is zijn in overleg zijn twee extra massages mogelijk.

Graag twee grote badlakens meenemen.

[activiteiten artikelcode=”@@89″]

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye