Begeleidingsgesprek

5 maart 2018 by Intermezzo

Kanker. Het overkomt je. En het zet van de één op de andere dag je leven op z’n kop. Allerlei vragen komen in je op. Voor een groot deel krijg je de antwoorden, in het ziekenhuis, binnen je gezin of ergens anders. Soms blijven er vragen waar je niet zo snel een antwoord op kunt vinden. Op dit soort momenten kan het fijn zijn als er iemand met verstand van zaken met je mee denkt.

Bijvoorbeeld als het gaat om vermoeidheid na kanker. Bij IntermeZZo ben je dan op de juiste plek. Allereerst zijn er de gastvrouwen die dagelijks aanwezig zijn om te luisteren naar jouw verhaal. Ook is het mogelijk een voorlichting bij te wonen over het onderwerp dat je bezighoudt.

Soms heb je iets meer nodig. Dan kun je terecht bij Corine den Hollander voor een indivudueel gesprek. Daarbij kun je een naaste meebrengen als je dat prettig vindt. Als voormalig en zeer ervaren ‘regieverpleegkundige oncologie’ heeft Corine veel deskundigheid in huis. Zij heeft haar kennis verder uitgebreid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ook heeft Corine korte lijnen met collega’s in Isala (Oncologisch centrum) en andere deskundigen, waardoor een specifieke vraag effectief beantwoord kan worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

In het eerste gesprek gaat Corine samen met jou uitzoeken welke vragen er bij je leven. In sommige gevallen heb je voldoende aan één gesprek om er weer verder tegen te kunnen. Andere vragen kosten meer tijd en aandacht. Het kan zijn dat er verwijzing nodig is naar een specialist op het gebied van jouw vraagstelling (bijvoorbeeld voedingsdeskundige, oedeemtherapeut enzovoorts).

 

Kosten
Aan de begeleidingsgesprekken zijn geen kosten verbonden.

 

Aanmelding

Je kunt een begeleidingsgesprek aanvragen via info@intermezzo-zwolle.nl of  via (038) 424 6088/ (06 53767145. Uiteraard kun je bij ons binnenlopen voor verdere informatie en aanmelding.

Waar

Je vindt IntermeZZo aan de Dokter van Thienenweg 1A 8025 AL Zwolle, net om de hoek bij de hoofdingang van Isala. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye