Voorlichting over acupunctuur

12 maart 2020 by Intermezzo

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is een waardevolle aanvullende behandelmogelijkheid bij kanker. Het kan ingezet worden bij lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, (zenuw)pijn, darmproblemen, bij klachten ten gevolge van hormoontherapie, huidklachten en concentratieproblemen. Maar ook bij de emotionele kanten in het proces, zoals bij het omgaan met angst en verdriet. Dat acupunctuur daarin iets kan betekenen is vaak veel minder bekend.
Door de inzet van acupunctuur verbetert de energiehuishouding en het lichaam wordt geholpen op een natuurlijke manier te herstellen en beter te functioneren. Het helpt te ontspannen en beter in balans te komen. In elke fase van de ziekte of herstel.

Voorlichter

Truus Buter, ervaren acupuncturist en rouwbegeleider, heeft veel ervaring met de behandeling en begeleiding van mensen met kanker.  Zij legt uit en laat zien hoe acupunctuur werkt,  ook en juist bij de emotionele kant van het proces.

Wanneer

Maandag 16 maart 2020 van 10.00 – 12.00 uur.

Kosten

€ 2,50 per persoon.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden via de website www.intermezzo-zwolle.nl of info@intermezzo-zwolle.nl 

Je kunt ook bellen of binnenlopen voor verdere informatie en aanmelding. IntermeZZo is geopend op werkdagen van 9.00-17.00 uur.

[activiteiten artikelcode = “@@161”]

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye