Cursus 7 bronnen van levensvreugde

4 april 2018 by Intermezzo

De 7 bronnen van levensvreugde is een cursus voor mensen die al iets verder van de diagnose en behandeling afstaan en hun leven weer aardig in de hand kunnen nemen.

Vaak is het goed juist dan stil te staan bij waar je staat in je leven. Maar ook waar je mogelijk nog aandacht aan wilt of kunt geven om nog beter in je kracht te komen.

Kwaliteitsverbetering van je leven

Deze cursus gaat niet uit van ziekte maar van de behoefte aan kwaliteitsverbetering in het leven waarin kanker een rol speelt/speelde. Met andere woorden, je doet aan deze cursus mee vanwege het zoeken naar nieuwe wegen. Je leert een ‘andere taal’ om beter uit te leggen wat je bezighoudt en je leert na te denken over verschillende levensgebieden. Het gaat over bewustwording en met andere ogen kijken, met als doel kleine stappen te zetten in jouw eigen ontwikkelingsproces.

Extra informatie

Deze interactieve cursus bestaat uit twee middagen van 2,5 uur en zal in een kleine groep gegeven worden. Vooraf zal een kort gesprek plaatsvinden met een van de workshopleiders om te kijken of deze workshop iets voor jou is.

Kosten

€ 15,00 per persoon

[activiteiten artikelcode=”@@52″]

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye