Gespreksgroep nabestaanden

9 april 2018 by Intermezzo

Het verlies van een naaste aan kanker laat diepe sporen na in je leven. Praten met andere nabestaanden helpt je verder.

Voor wie?

In de gespreksgroep nabestaanden is ruimte voor herkenning en verhalen, voor een lach en een traan. De groep komt eens in de maand samen onder deskundige begeleiding. De groepsgrootte kan wisselend zijn per groep en varieert van 4 tot 8 personen.

Veelal zijn de deelnemers partners van iemand die is overleden aan kanker; soms gaat het om volwassen kinderen of broer/zus.

Deelnemers variëren in leeftijd en m/v.

Gesprek vooraf

Wanneer je wilt deelnemen aan deze bijeenkomsten, heb je eerst een gesprek met één van de begeleiders. Dit om wederzijds te verkennen of een gespreksgroep voor nabestaanden voor jou op dit moment bij je past. Dit gesprek vindt plaats voordat de reeks bijeenkomsten van start gaat.

 

Voor meer informatie en/of aanmelden, kun je contact met ons opnemen.

Error: Could not retrieve course. Use: [activiteiten artikelcode="@@4" cursusnaam="cursus naam"] in your page text.

 

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye