Workshop Look Good Feel Better

28 maart 2018 by Intermezzo

Door kanker kan je uiterlijk veranderen. Hoe ga je daarmee om?
Dat kan door de ziekte komen, maar ook door de behandeling. Veel mensen hebben te maken met een droge huid en het uitvallen van wenkbrauwen en wimpers. Ook broos en dun haar komt voor of het verlies van het hele hoofdhaar. In deze situatie geeft een goed verzorgd uiterlijk vaak meteen een beter gevoel.

Huid

In de workshop Look Good Feel Better, bedoeld en speciaal ontwikkeld voor mensen die kanker hebben (gehad), krijg je tips over de verzorging van je huid en make-up. Ook ga je zelf aan de slag met huidverzorgingsproducten die speciaal voor deze workshop beschikbaar zijn gesteld.

Haar

Bij de workshop is ook een haarwerker aanwezig die vertelt over de aanschaf, het gebruik en onderhoud van haarwerken. Ook alternatieven voor haarwerken komen aan de orde, zoals hoedjes, mutsjes en shawls.

Samen

Samen met andere vrouwen in een soortgelijke situatie, ben je een ochtend op een ontspannen manier bezig.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze eenmalige workshop.

Begeleiding

Zeer ervaren en speciaal opgeleide schoonheidsspecialisten en haarwerkers begeleiden de ochtend.

Aanmelden

Je kunt je voor de workshop aanmelden bij IntermeZZo of via (info@intermezzo-zwolle.nl) of telefonisch (088) 624 6088. Ook de regieverpleegkundige van Isala Oncologisch centrum kan je aanmelden.

Wanneer

Kijk in de agenda voor de eerstkomende bijeenkomst.

Waar

Bij IntermeZZo, Dokter van Thienenweg 1A Zwolle.

 

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye