Schrijfsalon

26 maart 2018 by Intermezzo

Je hebt te horen gekregen: je hebt kanker. Of je naaste kreeg deze diagnose kanker. Wat doet dat met je? Hoe wil en kan je er mee omgaan? Vaak wordt gezegd: “Schrijf het van je af!” Er is een groot verlangen om je hart te luchten, maar soms word je afgeschrikt door de intensiteit van je gevoelens.

Schrijven kun je inzetten om stil te zijn en aandacht te geven aan jezelf, het ordenen van gedachten en te ontdekken wat je nodig hebt op dit moment.

In moeilijke tijden kan er behoefte zijn aan relativering en evenwicht. Al schrijvend ga je op zoek naar balans.

IntermeZZo organiseert schrijfsalons. Met korte, speelse schrijfoefeningen en werkvormen. Deze zorgen er voor dat je al die gedachten die in je hoofd rond dwarrelen, niet hoeft te onthouden. Schrijven ordent en geeft rust.

Voor wie?

Voor ieder die met kanker te maken heeft(gehad) en wil ervaren hoe het voelt als je jouw gedachten opschrijft. Schrijfervaring en schrijftalent is niet nodig.

Begeleider

Atty van Lenteren is de begeleider van de creatieve schrijfsalon.

Wanneer?

Op dinsdagmiddag van 14.00-15.30 uur, om de 14 dagen. Kijk voor de exacte data op de maandagenda en/of de website www.intermezzo-zwolle.nl

Elk moment instromen

Je kunt elk moment instromen en per keer kijken of je wilt komen. Je moet je wel tevoren aanmelden.

Kosten

€ 5,00 per workshop. Breng zelf een mooi schrijfschrift mee en een pen waarmee je prettig schrijft.

Kijk in de agenda voor de data.

[activiteiten artikelcode=”@@60″]

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye