Wandelen met een wandelcoach

28 maart 2018 by Intermezzo

Je leven is, door kanker, volop in beweging geweest de laatste tijd. Ziekte en de daarbij horende behandelingen zorgen er vaak voor dat jij en je lijf in de overlevingsmodus komen.

Dat is goed en vaak hard nodig, maar op enig moment is het tijd om ruimte te geven aan jouw innerlijke stem. Om van daaruit jouw leven weer op te pakken. Wij bieden je een natuurwandeling, gecombineerd met oefeningen om je eigen pad te ontdekken.

Liesbeth Joustra en Heidy Bolwijn zijn ervaren wandelcoaches die weten dat de natuur voor dergelijke processen van grote waarde kan zijn voor je. Een geweldige omgeving om met symbolen en metaforen te werken en snel tot de essentie te komen. De afstand van dagelijkse beslommeringen geeft ruimte voor bewustwording. De coaches leren je luisteren naar je innerlijke drijfveren, in stilte bewust te worden van je eigen natuurlijke kracht en helpen je in beweging te komen, richting te geven en keuzes te maken.

Begeleiding

Wandelcoaches Liesbeth Joustra en Heidy Bolwijn hebben ervaring met mensen met kanker in hun directe (familie) omgeving en voelen zich betrokken bij IntermeZZo.

Kosten

€ 5,00 per persoon. Inclusief een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij.

Locatie

De locatie in Zwolle wordt nader bepaald.

Wanneer

Kijk in de agenda voor de eerstkomende datum.

 

[activiteiten artikelcode=”@@50″]

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye