Workshop/training ‘Meer rust door goed ademen’

26 maart 2018 by Intermezzo

“Meer rust door beter ademen” is een effectieve ademtraining voor elke dag. Ervaar tijdens de workshop hoe een originele ademtechniek je direct meer rust, energie en vertrouwen geeft.

Een lage ademhaling maakt je kalm en geeft vertrouwen. Gezond of ziek, er zijn maar weinig mensen die hun ademhaling bewust weten te gebruiken om in balans te komen. En dat terwijl je ademhaling een fantastisch middel is om rustig te worden, meer energie te krijgen en je zorgen los te laten.

Als dansdocent zag Marleen van den Hout meer dan vijftien jaar mensen stoeien met een hoge of onrustige ademhaling, benauwdheid of hyperventilatie. Ze was er van overtuigd dat het anders kon en begon verschillende oosterse en westerse ademtechnieken te bestuderen. Ze haalde overal het beste uit en ontwikkelde een ademtechniek die direct een positieve invloed heeft op je gemoed.

Met enige oefening thuis -die je in de workshop leert- ga je beter slapen, ontwikkel je meer concentratie, stilte van binnen, een groter uithoudingsvermogen en lichtere gevoelens.

Begeleider

Marleen van den Hout begeleidt de workshop.

Extra informatie

Voor de cursus is het prettig om gemakkelijke kleding te dragen. De workshops wordt gegeven in een kleine groep of individueel. Je mag een introducé meenemen.

Duur

De workshop duurt 2 1/2 uur. Dat uur lijkt lang, maar het is een uitgebalanceerd programma dat goed te doen is. En het levert echt meer energie en balans op.

Wanneer

Kijk in de agenda voor de data

Kosten

€ 7,50 per persoon.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via (06) 53 76 71 45 of (038) 424 6088. Uiteraard kunt u ook even bij ons binnenlopen.

Waar

Bij Nazorgcentrum IntermeZZo in een speciale ruimte, Dokter van Thienenweg 1A  8025 AL Zwolle

[activiteiten artikelcode=”@@44″]

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye