Workshop glasmozaiek sfeerlicht maken

12 november 2018 by Intermezzo

Met kleur, reliëf en vorm een bijzonder sfeerlichtje maken op een glaskubus. Dat is wat je gaat doen in de workshop glasmozaïek. Je kunt er je eigen beleving en smaak in aanbrengen. Deze heel persoonlijke creatie waaraan je gaat werken is een prachtige (winter)decoratie voor in huis.

Glaskunstenaresse Hetty Schonberger (zie ook: www.atelierhetty.nl) geeft in haar atelier workshops in allerlei glastechnieken. Glasmozaïek er is één van. De techniek is niet moeilijk en geeft een mooi resultaat. Met een speciale tang wordt het glas geknipt. Met een transparante kit breng je het glas aan op de kubus. Na 24 uur drogen moet de kubus (thuis) nog even worden schoongemaakt en gevoegd. Het materiaal hiervoor krijg je mee.

Extra informatie

De workshop wordt gegeven in een groep van maximaal 12 personen. Het is een ontspannende bezigheid die fysiek niet zwaar is. Er is extra begeleiding om je te helpen.

Kosten

€ 15,00 per persoon, inclusief alle materialen, gebruik van gereedschappen, koffie/thee en wat lekkers.

[activiteiten artikelcode=”@@96″]

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye