Nabestaandenbijeenkomsten voor partners

Ervaringen delen met anderen die hun partner verloren aan kanker, dat kan prettig en steunend zijn. IntermeZZo organiseert daarom contactmomenten voor nabestaanden.

Rouwproces

Wanneer je je geliefde hebt verloren aan kanker, heeft dat grote impact op je leven. Na een periode van zorg en zorgen, het proces van toegroeien naar het overlijden en afscheid nemen, is er het besef: ‘Nu is hij of zij er écht niet meer’. Een scala aan gevoelens komt bij je boven.

Het rouwproces, dat soms al voor het overlijden begint, is in volle gang. Andere nabestaanden ervaren ook dat rouw hun leven beïnvloedt op vele fronten. Het kan helpen jouw ervaring te delen met anderen. Daarom organiseert IntermeZZo contactmomenten voor partners van iemand die is overleden aan kanker. Eens per maand komen zij samen in een kleine groep.

Goede begeleiding

Twee daarvoor opgeleide gastvrouwen/-heren, met ruime ervaring in rouwbegeleiding bij kanker, begeleiden de groep. Een groep bestaat uit maximaal 8 personen.

Aanmelden

De nabestaandengroep is op dinsdagavond.  Je kunt je persoonlijk of telefonisch aanmelden bij IntermeZZo als je belangstelling hebt. Een van de begeleiders heeft vooraf een één-op-één gesprek met je om te inventariseren wat jij zou willen en wat een goed moment is om te starten.

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


dinsdag 19 december 2023 19:00 - 21:00
arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye