Workshop IK LEEF

Workshop IK LEEF!

Steeds meer mensen krijgen kanker, maar gelukkig zijn er ook steeds meer overlevers. Dat is goed nieuws. Maar het brengt ook weer nieuwe (levens-)vragen met zich mee. Hoe leef je verder na een behandeling?

Volg de interactieve workshop over doorleven en herstel na je kankerdiagnose. Deze workshop wordt gegeven door Erna Oosterveen, schrijver van het boek ‘Ik leef’.

De workshop krijgt inhoud naar aanleiding van wat in de groep leeft. Flexibel, interactief, laagdrempelig en er mag ook gelachen worden (of gehuild).

Over het boek

Op basis van tientallen interviews met mannen, vrouwen, jonger en ouder, heeft schrijver Erna Oosterveen in kaart gebracht hoe groot de impact kan zijn van een kankerbehandeling. De verschillende ervaringen, maar ook gemeenschappelijke thema’s geeft ze aandacht in haar boek.

Het boek helpt (ex-)kankerpatiënten om met hun omgeving en/of werkgever in gesprek te gaan over de gevolgen van het ziekteproces. En het geeft de omgeving van een patiënt inzicht in allerlei mogelijke thema’s die kunnen spelen en aandacht verdienen. Naast de ervaringsdeskundigen, komen er ook professionals aan het woord. Over zingeving, coping en werk. Het boek staat in de bibliotheek van IntermeZZo en kan geleend worden.

Begeleiding
Deze interactieve workshop wordt gegeven door Erna Oosterveen, schrijver van het boek ‘ik leef!’.

Voor wie
Voor mensen die de ziekte kanker (hebben gehad) en hun naasten.

Waar & wanneer
De workshop vindt een paar keer per jaar plaats bij IntermeZZo, centrum voor leven met en na kanker, Dokter van Thienenweg 1A Zwolle.

Kijk voor actuele data op onze website: www.intermezzo-zwolle.nl.

Kosten
Wij vragen een eigen bijdrage van € 5,00 voor het deelnemen aan deze workshop.

Aanmelden
Kom langs of bel met IntermeZZo om je aan te melden:
Telefoonnummer: 088 624 6088 of 06 53 76 71 45

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye