Voorlichting gezonde voeding

Gezond eten als je kanker hebt is belangrijk. Maar hoe maak je de juiste keuzes en wat heb jij nodig? Hoe houd je trek in eten?
Tijdens de informatiebijeenkomst krijg je advies van gespecialiseerde voedingsdeskundigen. Er is volop ruimte om jouw vragen over eten en drinken te stellen.
Je krijgt praktische adviezen wanneer eten met kanker moeilijk is.

Voor wie

Voor mensen die meer willen weten over goede voeding bij kanker, voor patiënten én hun naasten. Ook geschikt voor degenen die het eten bereiden voor degene die ziek is.

Kosten

€ 2,50 per deelnemer.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de website, persoonlijk bij IntermeZZo of door te bellen (038) 424 6088.

Waar

Bij IntermeZZo aan de Dokter van Thienenweg 1A Zwolle

Tips

1. Bij IntermeZZo kun je ook een kookworkshop volgen, eventueel samen met een naaste.
2. Voor mensen met veranderde smaakbeleving door de behandeling is er ook een smaakworkshop. Deze is bedoeld om te volgen samen met de naaste die ook (mede)voor de maaltijden zorgt.
3. Er is een folder ‘Als eten met kanker moeilijk is’, met een top 40 tips & trics.

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye