Intermezzo Zwolle

Nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten

Wandelcoaching

Je leven is, door kanker, volop in beweging geweest de laatste tijd. Ziekte en de daarbij horende behandelingen zorgen er vaak voor dat jij en je lijf in de overlevingsmodus komen. Hoe ga je daarmee om?

De overlevingsmodus is goed en vaak hard nodig. Op enig moment is het tijd om ruimte te geven aan jouw innerlijke stem. Om van daaruit jouw leven weer op te pakken. Wij bieden je een natuurwandeling, gecombineerd met oefeningen om je eigen pad te ontdekken.

Begeleider

IntermeZZo werkt samen met een ervaren (wandel)coach die weet dat wandelen en de natuur voor dergelijke processen van grote waarde kunnen zijn. De natuur is een geschikte omgeving om met symbolen en metaforen te werken en snel tot de essentie te komen. De afstand van dagelijkse beslommeringen geeft ruimte voor bewustwording. De coach helpt je te leren luisteren naar je innerlijke drijfveren, in stilte bewust te worden van je eigen natuurlijke kracht en helpen je in beweging te komen, richting te geven en keuzes te maken.

Kosten

€ 7,50 per persoon. Inclusief een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij, zo mogelijk op een inspirerende locatie onderweg.

Locatie

Vertrek vindt plaats vanuit IntermeZZo.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door te bellen met IntermeZZo (038) 424 6088. Persoonlijk aanmelden als je op locatie bent, kan ook.

Wanneer

Kijk in de agenda voor de eerstkomende datum.

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye