Bijeenkomst voor mensen met een glioom en hun naasten

Heb je een glioom (kwaadaardige hersentumor) en zoek je een plek waar je begrip, steun en ervaringen kunt delen met anderen die in een soortgelijke situatie zitten? Dan ben je van harte welkom op bijeenkomsten bij IntermeZZo.
Het ontmoeten van gelijkgestemden kan waardevol zijn. Het verbindt je met anderen die begrijpen wat je doormaakt; je kan verhalen delen en leren van elkaars ervaringen.
De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en gericht op ontmoeten. Er is ruimte voor uitwisseling, emoties en praktische tips. Niets is te groot of te klein om te bespreken.
De bijeenkomst Of je nu behoefte hebt aan een luisterend oor, advies zoekt van andere ervaringsdeskundigen of gewoon even wilt ontspannen in een begripvolle omgeving, je bent van harte welkom.
Voor wie Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen met een glioom en hun naasten.
Waar & wanneer De bijeenkomsten vinden 4 keer per jaar plaats op dinsdagavond of vrijdagmiddag in de huiskamer van IntermeZZo, centrum voor leven met en na kanker, Dokter van Thienenweg 1A Zwolle. Kijk voor actuele data op onze website: www.intermezzo-zwolle.nl
Kosten Wij vragen een eigen bijdrage van € 2,50 voor het bijwonen van de bijeenkomsten. Natuurlijk is er koffie en thee. Parkeren kan gratis voor onze deur.
Aanmelden Het is fijn als wij weten wie er komen. Kom langs of bel met IntermeZZo om je aan te melden: Telefoonnummer: 088 624 6088 of 06 53 76 71 45

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye