Bloemschikking

Bloemschikken is een leuke ontspannende activiteit. Zeker in een groep en met prachtige materialen. Je ontmoeten anderen die in hun leven ook met kanker geconfronteerd zijn, in een ontspannen setting. Uitwisseling van ervaringen gebeurt dan soms spontaan.

IntermeZZo organiseert twee keer per jaar (rond pasen en voor kerst) een creatieve, inspirerende en vooral gezellige workshop bloemschikken. Dit onder leiding van ervaren vrijwilligers. Na afloop ga je met een creatieve en originele bloemdecoratie naar huis. Je werkt met bloemen van Robert Exoo waardoor succes gegarandeerd is!

Omdat deze mooie creatie waaraan je gaat werken geschikt is voor de kerstdagen of voor pasen maar ook daarna nog ‘n prachtige decoratie voor in en om het huis kan zijn, noemen wij deze workshop ook wel respectievelijk winterbloemschikking of voorjaarsbloemschikking.

Begeleiders vanuit het vrijwilligersteam zijn aanwezig voor een leidende en helpende hand, gesprek en het serveren van iets lekkers te drinken en een hapje.

Kosten

Afhankelijk van de materialen: € 10,00 – 12,50 per persoon, inclusief hapjes en drankjes.

Extra informatie

Neem een emmer en twee handdoeken mee in verband met vervoer naar huis! Een knipschaartje is handig.

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye