Inloopmiddag voor AYA's, jonge mensen met kanker

Elke werkdag is IntermeZZo open van 9.00-17.00 uur. Iedereen kan onaangekondigd binnenlopen voor een gesprek met een van de gastvrouwen. Er is altijd tijd en aandacht voor je, bij een kopje koffie of thee.

Een keer in de maand op een vrijdagmiddag is er inloop voor AYA’s. AYA is de afkorting van: Adolecents and Young Adults. Op jonge leeftijd met kanker in je leven te maken krijgen, is extra pittig. Je loopt dan tegen andere problemen aan dan wanneer je wat ouder bent. Er kunnen vragen leven over studie, kans op werk, relatie, gezin omgaan met je veranderde lichaam en alles wat daarbij komt kijken. Het kan fijn zijn te weten wanneer je andere mensen vanaf 18 tot ongeveer 40 jaar kunt treffen om eens van gedachten te wisselen. Er zijn dan ook gastvrouwen aanwezig. Aanmelden hoeft niet, je kunt die vrijdagmiddagen gewoon binnenlopen.

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye