Inloopmiddag voor mannen

Elke werkdag is IntermeZZo open van 9.00-17.00 uur. Iedereen (m/v en AL), patiënt, naaste en nabestaande, kan onaangekondigd binnenlopen voor een gesprek met een van de gastvrouwen. Er is altijd tijd en aandacht voor je, bij een kopje koffie of thee. Soms is er een inloopmoment voor bepaalde ‘doelgroepen’.

Speciaal voor mannen

Op de 1e en 3e donderdag van de maand is er van 15.00-17.00 uur inloop voor mannen. Mannen beleven kanker in hun leven nu eenmaal anders dan vrouwen. Het kan fijn zijn te weten wanneer je andere mannen kunt treffen om eens van gedachten te wisselen. Er is dan ook een gastheer aanwezig.

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye