Interactieve lezing "Ik leef!"over doorleven na je kankerbehandeling

Erna Oosterveen houdt bij IntermeZZo op locatie een interactieve lezing rondom het boek Ik Leef! Doorleven na je kankerbehandeling.

Erna Oosterveen is schrijfster van het recent verschenen boek Ik Leef! Doorleven na je kankerbehandeling. In het boek staan de ervaringen centraal van mannen en vrouwen, jong en wat ouder. Ze spreken over het leven na een kankerbehandeling. Die behandeling kan behoorlijk wat impact hebben: fysiek, psychisch, sociaal-maatschappelijk, in relaties en vriendschappen en op het werk. Het herstellen en de draad van het leven weer oppakken kan voor mensen een behoorlijke uitdaging zijn van tijd tot tijd.
De spreekster is ervaringsdeskundige en coacht mensen die te maken hebben(gehad) met kanker. Ze werkt als zelfstandig (wandel)coach, trainer en tekstschrijver. Zij vertelt over de totstandkoming van het boek en over de belangrijkste thema’s daarin. Daarnaast zal ze enige verdieping bieden door middel van opdrachten, inspelend op de behoefte van de aanwezigen.
Erna vervult in het programma bij IntermeZZo de functie van vrijwillig professioneel wandelcoach.

Voor wie
De lezing is bedoeld voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker, zelf of als naaste. Ook professionals in de zorg en ondersteuning van mensen met kanker kunnen deelnemen.

Wanneer
De lezing vindt twee keer plaats:
• dinsdag 10 mei van 15.00 uur tot 16.30 uur en op
• woensdag 11 mei van 19.00-20.30 uur
Er is ruimte voor maximaal 12 personen per lezing.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden bij IntermeZZo info@intermezzo-zwolle.nl of bel (088) 642 6088.

Kosten
Deelname kost 5 euro per persoon incl koffie of thee. Als je het boek wilt kopen, kan dit ter plaatse contant a € 22,99.

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye