Oldtimertoertocht

Eens per jaar wordt in samenwerking met en door sponsoring van de Triumph TR club Holland een Oldtimer toertocht georganiseerd.
Maar liefst 30 oldtimers staan klaar om alle deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen.  De activiteit is bedoeld voor mensen met kanker, maar ook voor een naaste. samen maak je een mooie herinnering.

Programma: na ontvangst bij IntermeZZo in Zwolle om 10.00 uur wordt gestart met de toertocht. Per persoon is er één oldtimer met chauffeur beschikbaar. Als bijrijder word je alles verteld over de rol van de navigator tijdens een rally.
Kijk ook eens op de website van www.trclub.nl

Via een mooi uitgezette route door de natuur komt het gezelschap op een bijzondere plek aan om met elkaar te genieten van een heerlijke lunch én een speciale rondleiding. Daarna rijden de auto’s opnieuw via een mooie route richting IntermeZZo waar met elkaar deze dag sfeervol wordt afgesloten rond 17 uur. Lijkt het je leuk deze dag mee te maken, meld je dan aan. Ook partners zijn dus welkom.

Kosten

€ 15 p.p. inclusief entree en exclusieve lunch. Als je dieetwensen hebt, geef dit dan bij aanmelding direct door.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden per mail aan info@intermezzo-zwolle.nl of via (088) 6246088

Waar

Start bij IntermeZZo, dr. Van Thienenweg 1A, 8025 AL Zwolle

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye