Ontmoetingsochtend vrouwen met/na borstkanker (oktober borstkankermaand)

In Nederland is oktober BORSTKANKERMAAND. Niet voor niets is er extra aandacht voor borstkanker. Borstkanker heeft een grote impact op jouw leven en dat van je naasten.

In de ontmoeting met anderen in een soortgelijke situatie ervaar je de herkenning. Door erover praten of juist niet …
Ook momenten van ontspanning dragen bij aan de kwaliteit van leven, tijdens de behandelperiode of daarna.
Daarom organiseert Nazorgcentrum IntermeZZo organiseert elk jaar in oktober een dag(deel), speciaal bedoeld voor vrouwen met en na borstkanker.
Vanzelfsprekend is IntermeZZo het hele jaar op werkdagen geopend, met een ondersteunende activiteiten en informatie voor mensen met (borst)kanker en hun naasten.

Datum
In 2021 op vrijdag 15 oktober van 10.00-12.30 uur

Inhoud
Er is geen strak programma, wel alle ruimte voor ontmoeting met lotgenoten en gesprek. Gastvrouwen zijn er om een kopje koffie of thee met iets lekkers te serveren en óók voor gesprek.
Daarnaast kun je genieten van een ontspannende handmassage, één op één met de masseur in een rustige kamer.

Bijdrage
2,50 euro per persoon

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de ontmoetingsochtend, dan is aanmelden nodig. Dat kan bij IntermeZZo op locatie of via (038) 424 6088

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye