Sloepenvaart door Zwolse grachten

Een ontspannende vaartocht door de grachten van Zwolle in een prachtige sloep. Met een hapje en een drankje lekker relaxed de mooie Hanzestad eens van een andere kant bekijken. De vaartocht is bedoeld voor mensen met kanker, vergezeld van een naaste.

Wanneer & waar

Wisselend, data in juni en/of juli. Kijk op de agenda voor de exacte data. Vertrek 19.00 uur in het centrum van Zwolle, aankomst 21.00 uur in centrum Zwolle. Bij slecht weer is er een reservedatum.

Kosten

Bijdrage € 5,– per persoon.

Aanmelding

Je kunt telefonisch aanmelden of binnenlopen voor verdere informatie en aanmelding. Ook degene die je wilt meenemen, moet worden aangemeld. IntermeZZo is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye