AromaTouch (massage)

Een uur voor jezelf om te ontspannen en wat meer in balans te komen. Dat kan met Aromatouch. Tijdens Aromatouch wordt het lichaam zacht gemasseerd, terwijl essentiële oliën worden gebruikt. Aromatouch kent een zorgvuldig samengesteld pakket dat acht oliën bevat. Tezamen zorgen ze voor de bijzondere werking. De masseur stemt de massage af op wat jij nodig hebt. Zo ontstaat een heel persoonlijke benadering en ervaring.
Zachte aanraking waarbij verschillende druppels olie worden gebruikt.
Wat is het effect?
Aromatouch richt zich op het verminderen van stress, het versterken van het immuunsysteem, het verminderen van ontstekingsreacties en het in balans brengen van “body, mind & spirit”. Je kunt als resultaat een weldadig gevoel van ontspanning en rust ervaren, merken dat er meer balans en beter evenwicht ontstaat. Aromatouch is géén therapie en niet gericht op genezing.
Wie geeft het?
Een gediplomeerde en bedreven Aromatouch ® Practitioner
Bijzonderheden
Voor deze massage is het nodig dat je op je buik kunt liggen. Breng zelf twee badlakens mee. Kosten € 10,00 per sessie.

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye