Stoelmassage

Wanneer je geconfronteerd wordt met de ziekte kanker in je eigen leven, dan staat de wereld even stil. Alles komt in het teken te staan van ziek zijn. Je komt in een achtbaan van emoties en spanningen terecht. Massage kan je helpen te ontspannen. Massages geven geen genezing, maar kunnen wel een steun zijn in een ziekteperiode. Uit onderzoek is gebleken dat masseren bij mensen met kanker de kwaliteit van het leven op dat moment kan verbeteren. Stoelmassage is niet bedoeld als genezende therapie.

Een gespecialiseerd stoelmasseur geeft drukpuntmassage voor nek, schouders, rug, armen en handen. De masseur geeft deze massage in een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel.

Beter in balans

Door de zorgvuldig toegepaste massagetechnieken wordt het mogelijk het vertrouwen in je eigen lichaam wat te herstellen. Symptomen als pijn, spanning, stress, vermoeidheid, slapeloosheid en somberte kunnen verminderen. Er komt ontspanning voor lichaam en geest. Massage is geschikt voor elke fase van de ziekte.
Het effect van massage kan zijn een betere doorbloeding waardoor je je fitter gaat voelen. Ook je concentratievermogen kan verbeteren. Kortom: je kunt je beter in balans voelen. De masseur is in staat om vroegtijdige overbelasting te signaleren. Hierdoor wordt voorkomen dat kleine ongemakken erger worden.

De massage in de stoel duurt 30 minuten en je kunt gewoon je kleding aanhouden.

Kosten

€ 5,00

Wanneer

Kijk in de agenda voor de data.

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken per telefoon (088) 6246088 of binnenlopen voor meer informatie en een afspraak.

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


woensdag 28 augustus 2024 09:00 - 12:00
woensdag 18 september 2024 09:00 - 12:00
woensdag 23 oktober 2024 09:00 - 12:00
woensdag 20 november 2024 09:00 - 12:00
arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye