Wandelcoaching in een groepje

Je leven is door kanker veranderd. Soms stil gezet of er is beweging gekomen op een andere manier dan jij zou willen. Hoe ga je verder als de behandelingen (bijna) achter de rug zijn? Hoe kom je weer in beweging op de manier zoals jij dat wél wilt en kunt?

Een éénmalige wandelcoaching in een klein groepje kan je een aanzet geven.

Het gaat om een wandeling in de natuur, gecombineerd met oefeningen om te ontdekken wat jouw innerlijke krachtbronnen zijn. Bronnen waaruit je kunt putten om je eigen pad te gaan.

Begeleiding

Een ervaren (wandel)coach zal de wandeling begeleiden. Zij helpt je te leren luisteren naar je innerlijke drijfveren, bewust te worden van je eigen natuurlijke kracht. De natuur is een mooie omgeving om met symbolen en metaforen te werken.

Bijzonderheden

Wandelschoenen zijn prettig. Neem een rugzakje mee met iets te drinken voor onderweg plus eventueel een versnapering.

Neem ook een handdoek mee die die onderweg kunt gebruiken om onderweg even op te zitten (het kan in de ochtend nog wat klam zijn).

Kosten

€ 5,00 per persoon.

Locatie

Vertrek vindt plaats vanuit IntermeZZo. De wandeling vindt plaats in de natuur achter de locatie en duurt maximaal anderhalf uur.  Lengte is ca 4 kilometer, met af en toe een opdracht.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door te bellen met IntermeZZo (038) 424 6088. Persoonlijk aanmelden als je op locatie bent, kan ook.

Wanneer

Op maandagochtend van 9.45-12.00 uur. Kijk in de agenda voor de eerstkomende datum.

Activiteitenagenda

Evenement

Datum/Tijd

Reserveren


arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye