Fotoshoot – Wow, ben ik dat?

dinsdag 9 juli 2024
10:00 - 13:00


Fotoshoot: Wow, ben ik dat?

Eerlijke portretten waar zowel je kracht als kwetsbaarheid zichtbaar mogen zijn. Hoe mooi is het om dat in jezelf terug te zien op prachtige foto’s. Zodat wanneer je jezelf terugziet je oprecht trots kunt zijn.

Misschien vind je het spannend om op de foto te gaan? Het doel van fotograaf Natasja is om iedereen een positieve ervaring te geven. Ze wil je helpen om weer trots te zijn op jezelf en je te laten stralen zonder de ‘last’ van alles wat is geweest van je af te hoeven schudden. Natasja heeft veel ervaring en helpt je van begin tot einde met een prachtig resultaat! Ze fotografeert vaker mensen die ziek zijn of zijn geweest. Zij gelooft dat zij als therapeut en ervaringsdeskundige jou kan begeleiden in het intieme, kwetsbare, maar ook mooie en soms helende proces van een fotoshoot.

Een flyer is beschikbaar bij de balie van IntermeZZo en op haar website kun je voorbeelden zien: www.natasjahannink.nl.

Je bent in totaal ongeveer 15 tot 20 minuten bezig en ontvangt op een later moment drie digitale portretfoto’s van jezelf.

Verzoek aan gast – waar kan deze foto je bij helpen? Hoe wil je op de foto staan? Denk qua thema aan: “in je kracht staan” of “dit ben ik”. Het kan een foto zijn met blijdschap en dankbaarheid na het hele ziekteproces, of misschien is het al een stap voor je om je zeker te voelen voor een camera en in beeld te komen?

Waar
Bij IntermeZZo

Meer informatie Activiteitenagenda

Aanmelden?

Bel voor jouw persoonlijke afspraak of reservering met IntermeZZo (06) 53 76 71 45.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00-17.00 uur.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye