Oldtimertoertocht

zaterdag 2 september 2023
10:00 - 17:00


Eens per jaar organiseert IntermeZZo, in samenwerking met en door sponsoring van de Triumph TR club Holland, een oldtimertoertocht.

Dertig prachtige oldtimers staan 2 september klaar om alle deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen. De activiteit is voor mensen met kanker, en ook voor een naaste. Want samen maak je een mooie herinnering!

Programma: om 10 uur ontvangst bij IntermeZZo in Zwolle. Aansluitend start de toertocht. Per persoon is er één oldtimer met chauffeur beschikbaar. Als bijrijder word je alles verteld over de rol van de navigator tijdens een rally. Kijk ook eens op de website van www.trclub.nl.

Via een mooi uitgezette route door de natuur komt het gezelschap op een bijzondere plek om met elkaar te genieten van een heerlijke lunch én een speciale rondleiding. Dit jaar is dat de Orchideeënhoeve in Luttelgeest, een werelds dagje uit.

Daarna rijden de auto’s opnieuw via een mooie route terug naar IntermeZZo. Hier sluiten we, rond 17 uur, de dag sfeervol af.

Lijkt het je leuk om mee te maken, meld je dan aan. Ook partners zijn dus welkom.

Kosten

€ 15 p.p. inclusief entree en heerlijke lunch. Heb je dieetwensen? Geef dit door bij aanmelding1

Aanmelding

Meld je aan door te bellen met IntermeZZo via (088) 6246088.

Waar

Start bij IntermeZZo, dr. Van Thienenweg 1A, 8025 AL Zwolle.

Meer informatie Activiteitenagenda

Aanmelden?

Bel voor jouw persoonlijke afspraak of reservering met IntermeZZo (06) 53 76 71 45.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00-17.00 uur.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye