Oldtimertoertocht

31 augustus 2024 by Marielle de Mots

zaterdag 31 augustus 2024
10:00 - 17:00
@ IntermeZZo


Eén maal per jaar wordt in samenwerking met en door sponsoring van de Triumph TR club Holland een Oldtimertoertocht georganiseerd, speciaal voor gasten van IntermeZZo.

Maar liefst 30 oldtimers-met-chauffeur staan bij IntermeZZo klaar om jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Per persoon is er één oldtimer met chauffeur beschikbaar. Als bijrijder word je alles verteld over de rol van de navigator tijdens een rally. En natuurlijk kun je zelf beoordelen of je de bestemming kunt vinden volgens de regels van het rally rijden.

Via een mooi uitgezette route door de natuur komen de auto’s met rijders en bijrijders aan bij de Zandsculpturen in Garderen, midden op de Veluwe. De nieuwe zandtentoonstelling van 2024 heeft als thema BOEKEN. Wandel door de grote zand-bibliotheek en bewonder de prachtige verhalen van onder andere kinderboeken, literatuur en sprookjes.

Na-afloop gaat de toertocht terug naar IntermeZZo. Hier sluiten we samen de dag af op een sfeervolle manier.

Lijkt het je leuk deze dag mee te maken, meld je dan aan. Ook partners zijn welkom.

Kosten
15,00 euro per persoon inclusief lunch en entree.

Aanmelding
Je kunt je telefonisch aanmelden of binnenlopen voor verdere informatie en aanmelding. IntermeZZo is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Ben je al eerder meegegaan met de oltimertoertocht? Dan komt je naam eerst op de reservelijst.

Waar
Start en finish is bij IntermeZZo.

Meer informatie Activiteitenagenda

Aanmelden?

Bel voor jouw persoonlijke afspraak of reservering met IntermeZZo (06) 53 76 71 45.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00-17.00 uur.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye