Workshop Look Good Feel Better (tijdelijk digitaal)

28 maart 2018 by Intermezzo

Door kanker kan je uiterlijk behoorlijk veranderen. Dat kan door de ziekte komen, maar ook door de behandeling. Veel mensen hebben te maken met een droge huid en het uitvallen van wenkbrauwen. Ook broos en dun haar komt voor of het verlies van het hele hoofdhaar. In deze situatie geeft een goed verzorgd uiterlijk vaak meteen een beter gevoel.

We hadden je graag ontvangen bij de live Look Good Feel Better workshop! Helaas kan deze workshop vanwege Corona niet doorgaan. Omdat we je ook graag in deze extra moeilijke periode willen ondersteunen, hebben we hard gewerkt om onze workshops online aan te bieden. Zo kun je vanuit huis een workshop volgen en van ervaren beautyprofessionals nuttige tips en informatie krijgen over uiterlijke verzorging.

Keuze uit 3 verschillende workshops

We bieden de volgende online workshops aan:

Tijdens deze workshops staan we uitgebreid stil bij de bijwerkingen van een behandeling op uw huid en hoe je hier het beste mee kan omgaan.

Tijdens deze make-up workshop gaan we stap voor stap het eigen gezicht opmaken.

Tijdens deze workshop geven we advies over het verzorgen van het haar en de hoofdhuid. Verder demonstreren we verschillende mogelijkheden om de hoofdhuid te bedekken met o.a. haarwerken, sjaals en mutsjes.

Het is mogelijk om alle workshops te volgen. Volg je liever één workshop, dan is dat ook prima. Net waar jouw behoefte ligt.

Wat heb je nodig voor deelname?

Om vanuit huis deel te kunnen nemen aan de online workshop heb je het volgende nodig:

  • Internet connectie
  • Speakers en een microfoon (of een telefoon met speaker)
  • Webcam (indien je computer geen ingebouwde camera heeft)
  • Een lichte ruimte (een lichtbron van voren geeft het beste resultaat)

Aanmelden?

Je kunt je direct aanmelden voor een van onze workshops via deze link: https://lookgoodfeelbetter.nl/workshops/

Nadat je bent ingeschreven, ontvang je van ons een bevestigingsmail met alle informatie die je nodig hebt voor deelname aan de online workshop. Mocht je er niet helemaal uitkomen, mail ons dan gerust op communicatie@lookgoodfeelbetter.nl

We zien je graag tijdens de Online Workshop van Look Good Feel Better!

 Buiten de coronamaatregelen, en daar hopen we voor de toekomst weer op, dan geldt de onderstaande tekst:

Huid

In de workshop Look Good Feel Better, bedoeld en speciaal ontwikkeld voor mensen die kanker hebben (gehad),  krijg je tips over de verzorging van je huid en make-up. Ook ga je zelf aan de slag met huidverzorgingsproducten die speciaal voor deze workshop beschikbaar zijn gesteld. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.

Haar

Bij de workshop is ook een haarwerker aanwezig die vertelt over de aanschaf, het gebruik en onderhoud van haarwerken. Ook alternatieven voor haarwerken komen aan de orde, zoals hoedjes, mutsjes en shawls.

Samen

Samen met anderen in een soortgelijke situatie, ben je een ochtend op een ontspannen manier bezig.

 

Begeleiding

Zeer ervaren en speciaal opgeleide schoonheidsspecialisten en haarwerkers begeleiden de ochtend.

Aanmelden

Je kunt je voor de workshop aanmelden via IntermeZZo (info@intermezzo-zwolle.nl)/ (06) 53767145 of via de regieverpleegkundige van het Isala Oncologisch centrum.

Wanneer

Kijk in de agenda voor de eerstkomende bijeenkomst.

Waar

Bij IntermeZZo, Dokter van Thienenweg 1A Zwolle

Error: Could not retrieve course. Use: [activiteiten artikelcode="@@4" cursusnaam="cursus naam"] in your page text.
arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye