Help mee

20 november 2023 by Petra Bredewold

Wilt u mensen met kanker helpen om steun, voorlichting en ontspanning te vinden in het IPSO centrum voor leven met en na kanker? Draagt u IntermeZZo een warm hart toe? Zet u dan in als donateur of zakelijke vriend van IntermeZZo.


Hoe kan ik doneren?

Eenmalige donatie

Direct doneren via iDeal

Betaal eenvoudig met iDeal of maak giften over op onze rekening en draag zo bij aan ons centrum. Dat kan door een bijdrage te storten op rekeningnummer: IBAN NL 54 RABO 015 25 69 316 ten behoeve van IntermeZZo.

Periodieke donatie

Een periodieke schenking van minimaal vijf jaar is fiscaal volledig aftrekbaar. Hierdoor betaal je minder belasting aan de Belastingdienst en komt het volledige bedrag voor 100% ten goede aan IntermeZZo.

Meer informatie

Zakelijke vriend van IntermeZZo

Natuurlijk is het ook mogelijk voor bedrijven om ons te steunen. Naast het maatschappelijk ondernemen en extra voorlichting bij kanker voor je medewerkers, is een gift vaak 100% aftrekbaar.

Meer informatie

Nalatenschap

Het is ook mogelijk om IntermeZZo op te nemen in het testament en zo het goede werk van IntermeZZo mogelijk te blijven maken. Daarnaast betaalt IntermeZZo vanwege haar ANBI status geen erfbelasting in tegenstelling tot vaak andere erfgenamen. Deze betalen na een vrijstelling al snel tussen de 10% en 40% erfbelasting.

Meer informatie

Fondsenwervende acties

IntermeZZo is financieel volledig afhankelijk van donaties en fondsenwervingsacties. Daarom nodigen wij bedrijven, instellingen, scholen, serviceclubs, maar natuurlijk ook particulieren graag uit om een fondsenwervingsactie op te zetten voor IntermeZZo.

Meer informatie

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye