Help mee

20 november 2023 by Petra Bredewold

Wil jij mensen met kanker helpen om steun, voorlichting en ontspanning te vinden in het nazorgcentrum? Draag jij IntermeZZo een warm hart toe? Zet je dan in als sponsor van IntermeZZo.

Word vriend van IntermeZZo
Dat kan door een bijdrage te storten op rekeningnummer: IBAN NL 54 RABO 015 25 69 316


Direct doneren? Vul onderstaand formulier in.


Op een andere manier doneren

Eenmalige donatie

Uitleg

Periodieke donatie

Een periodieke schenking biedt voordelen. Als u jaarlijks geld wilt schenken aan IPSO Huis Kennemerland kunt u dit doen door een periodieke schenking. Als u uw periodieke schenkingen laat vastleggen in een notariële akte of via een schriftelijke overeenkomst met IntermeZZo, en u tenminste vijf jaar achtereen een gelijk bedrag schenkt, zijn de schenkingen volledig aftrekbaar. Ook kunt periodiek doneren door het formulier in te vullen.
Tot 2014 mocht u een periodieke gift alleen aftrekken als u deze had vastgelegd bij de notaris. Bij periodieke giften vanaf 2014 hoeft dit niet meer. U kunt kiezen of u de gift via de notaris wil vastleggen of via een schriftelijke overeenkomst met de instelling waaraan u de gift doet.

Via de notaris
U kunt uw gift laten vastleggen bij een notaris naar keuze. De kosten hiervan hangen af van uw wensen.

Neem contact op met Corine den Hollander, directeur van IntermeZZo. Bel 06 53767145 of stuur een mail.

Nalatenschap

Het is ook mogelijk om IntermeZZo op te nemen in uw testament en zo het goede werk van IntermeZZo mogelijk te blijven maken.

Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden:

SCHENKING DOOR MIDDEL VAN EEN LEGAAT
Wanneer u IntermeZZo tot legataris maakt laat u een vast omschreven deel uit de erfenis na bijvoorbeeld een vast bedrag of een goed (bijvoorbeeld een huis, een stuk grond of een aandelenportefeuille). Dit geldbedrag ontvangt IntermeZZo en de rest van uw erfenis zal worden verdeeld onder uw de erfgenamen.

SCHENKING DOOR MIDDEL VAN EEN ERFSTELLING
U kunt IntermeZZo ook als (mede)erfgenaam opnemen in uw testament. Een erfstelling is een procentueel deel of geheel van uw bezit, bijvoorbeeld 20% van de opbrengst van een huis of inboedel. U bepaalt zelf welk percentage u aan elk van de erfgenamen wilt nalaten. U kunt zo IntermeZZo bijvoorbeeld erfgenaam maken naast uw kinderen.
Het is hierbij goed om te weten dat goede doelen zoals de stichting IntermeZZo geen successierechten hoeven te betalen. Uw erfstelling komt dus geheel ten goede aan het werk van de stichting.

Voor meer informatie, hulp of advies kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij helpen u graag verder.

Steun ons als bedrijf

Natuurlijk is het ook mogelijk voor bedrijven om ons te steunen. Dit kan zelfs aantrekkelijk zijn voor een bedrijf aangezien het mogelijk is om giften af te trekken van de omzetbelasting indien het bedrag per jaar tussen de 1% – 6% ligt van de netto winst.

Zo kan een bedrijf er bijvoorbeeld voor kiezen voor een donatie als alternatief voor kerst-, verjaardag- of jubileum cadeau. Steeds meer bedrijven bieden hun werknemers de mogelijkheid om de waarde van het kerstcadeau te schenken aan een goed doel; dat doel zou IPSO Huis Kennemerland kunnen zijn. Er zijn ook andere feestelijke gelegenheden met cadeau momenten waarbij een bedrijf aan relaties de voorkeur voor financiële steun aan het IPSO Huis zou kunnen aangeven.

Ook kan je een zakelijke vriend worden van ons. Lees hier meer informatie!

Neem contact op met Corine den Hollander, directeur van IntermeZZo. Bel 06 53767145 of stuur een mail.

Fondsen wervende acties

Het IntermeZZo is financieel volledig afhankelijk van donaties en fondsenwervingsacties. Daarom nodigen wij bedrijven, instellingen, scholen, serviceclubs, maar natuurlijk ook particulieren graag uit om een fondsenwervingsactie op te zetten voor IntermeZZo. De initiatieven kunnen variëren van bijvoorbeeld een benefiet concert of –voorstelling, of golftoernooi. Maar u kunt ook denken aan een verjaardags- of jubileumbox bij een feestelijke gelegenheid of misschien wel het doneren van de opbrengst van een rommelmarkt of sponsorloop.

Er zijn veel leuke mogelijkheden om het IntermeZZo te steunen en wij denken hierin graag met u mee.

Doneer je tijd

Uitleg

Vriendenloten

Koop vriendenloten en maak iedere week kans op €100.000,- en steun het werk van IntermeZZo. Voor slechts €2,05 per week speel je al mee.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye