Persbericht Anna Gimbrère opent Wereldkankerdag bij IntermeZZo 

Gepubliceerd: 29 januari 2024

Op Wereldkankerdag, zondag 4 februari, onthult Anna Gimbrère een levensles van gasten die bij IntermeZZo komen. IntermeZZo is het Zwolse IPSO centrum voor leven met en na kanker. Op 4 februari wordt ieder jaar wereldwijd stilgestaan bij kanker, een ziekte waar één op de drie Nederlanders in zijn of haar leven mee wordt geconfronteerd. 

IntermeZZo schenkt aandacht aan Wereldkankerdag, met een open huis op zondag 4 februari van 13 tot 16 uur en dus met speciale gast Anna Gimbrère. Gimbrère is wetenschapsjournalist, presentatrice, deelnemer aan Wie is de Mol én ze is in Zwolle naar de middelbare school gegaan. Ze noemt zichzelf een ‘professional nerd’. Zondag om 13 uur geeft zij met de onthulling van een levensles het startsein van het open huis bij IntermeZZo op Wereldkankerdag. Na de onthulling wordt Gimbrère kort geïnterviewd, waarbij er ook gelegenheid is voor de aanwezigen om vragen te stellen. 

Kanker zet je wereld op z’n kop, tijdens de behandeling, maar ook daarna ervaren vele mensen nog klachten. Denk aan vermoeidheid, angst voor terugkeer of neuropathie. In de wijde regio rondom Zwolle kunnen mensen met en na kanker terecht bij IntermeZZo voor zorg en ondersteuning. Tijdens het open huis kun je een kijkje nemen, een rondleiding krijgen of meedoen aan een korte (ontspannings)activiteit.

IntermeZZo IPSO centrum voor leven met en na kanker is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur, en dus op Wereldkankerdag zondag 4 februari van 13 tot 16 uur. Dokter van Thienenweg 1A Zwolle, telefoonnummer (088) 624 6088, of bekijk online het aanbod www.intermezzo-zwolle.nl/agenda.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye