Benefietconcert voor IntermeZZo!

Gepubliceerd: 23 april 2017

IntermeZZo organiseert voor het eerst een concert. Kom en beleef het concert mee! Bestemd voor iedereen die zich betrokken voelt en van muziek houdt. 

Het initiatief komt van één van de koorleden van Kamerkoor Collegium Musicum Salland die als naaste vaker te gast is in ons nazorgcentrum. Het koor stemde direct in en ook bij het Hanzeorkest uit Zwolle werd een vraag om medewerking beantwoord met ja. Het concert is bedoeld als geste voor de gasten en vrijwilligers en als erkenning voor het waardevolle werk van IntermeZZo. Om dit concert bij te kunnen wonen, moet je je van tevoren aanmelden.

Voor wie
Dit concert is bestemd voor mensen met kanker en hun naasten, relaties en mensen die zich betrokken voelen.

Datum en tijd
Zondag 7 mei 2017. 14.30 uur ontvangst, 15.00 uur start concert.

Locatie
​Auditorium Isala, gebouw D, 2e verdieping,
Dr. van Heesweg 2, 8025 AB Zwolle

Kosten
Het concert is een benefietconcert. Er wordt geen entree gevraagd, maar een vrije gift wordt zeer gewaardeerd. De opbrengst komt geheel ten goede aan IntermeZZo.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door te bellen met IntermeZZo (038) 424 6088, te bereiken op werkdagen van 10.00-16.00 uur, of door te mailen naar info@intermezzo-zwolle.nl.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye