Dankbaarheid

“Wat heb ik genoten van het maken van een kerststukje! Met hulp heb ik iets gemaakt dat ik eerder niet voor mogelijk had gehouden. Lof voor alle begeleiders, het vele en mooie materiaal, de heerlijke glutenvrije appeltaart, de verfijnde thee, enzovoorts. Voor mij -en ik weet zeker ook de andere deelnemers- was het een ontspannende en warme middag. Ik wens alle IntermeZZo-mensen fijne feestdagen en een super 2020 toe! Ook in het nieuwe jaar kom ik weer graag; om me even geen patiënt maar gewoon mens te voelen.” 

De woorden van deze gast zeggen precies waar IntermeZZo voor bedoeld is. We aanvaarden ze dan ook in dankbaarheid en delen ze. Deze tekst inspireert ons tot een korte terugblik op 2019.

Zonder jullie …

Het vrijwilligersteam is het bijna voorbije jaar uitgegroeid tot méér dan 90 (ja, negentig!) mensen. De helft van het team bestaat uit gastvrouwen en gastheren die samen de kern vormen van IntermeZZo en KindermeZZo. Onmisbaar!

De andere helft bestaat uit vrijwillige professionals, mensen die belangeloos hun talenten en beroep inzetten voor onze gasten. Zonder hen was er geen goed gevuld programma met een breed scala aan voorlichting en cursussen waar onze gasten steun en kennis uit putten. Zonder hen waren er geen activiteiten waar onze gasten zo intens van kunnen genieten.

Zonder inzet van professionals was er geen website, waren er geen foto’s, was er geen blogbrief of magazine, was er geen bestuur, enzovoorts. Alle mensen die zijn gevraagd in 2020 hun diensten weer in te zetten, hebben JA gezegd. Zo is er voor 2020 niet alleen een inhoudelijk sterk programma, ook kan de organisatie bouwen op een sterke basis. Daarvoor zijn we dankbaar.

Zonder de enorme betrokkenheid en gulheid van onze sponsoren zou IntermeZZo geen (financiële) basis hebben. Onmogelijk om elk bedrijf of iedereen met name te noemen. Veel sponsoren ondersteunen IntermeZZo al lange tijd, een veilig en prettig gevoel! Sommige sponsoren zijn nog niet zo lang aangehaakt en al net zo betrokken. Hoe fijn is dat.

Van de door Robert Exoo wekelijks beschikbaar gestelde bloemen, maken vrijwilligers sfeervolle creaties.

In ons jubileumjaar 2020, breiden we ons prachtige glas-in-lood-raam uit met namen van mensen en bedrijven die ons steunen.

In 2020 worden méér sponsoren toegevoegd aan het glas-in-lood-paneel.

In ons jubileumjaar organiseren we een aantal bijeenkomsten waarin we stilstaan bij 10 jaar IntermeZZo. Daarover méér in volgende blogbrieven.

Vóór jullie …

Op 3 januari staan we met ons team en de gasten stil bij de aanvang van een nieuw jaar. Met een lekkere brunch, en vooral: aandacht en tijd voor elkaar. En, hoewel voor onze gasten soms beladen: de beste wensen voor 2020!

En die beste wensen gelden natuurlijk ook voor iedereen die, op welke manier dan ook, betrokken is bij onze mooie organisatie. Alle goeds en nogmaals: dank, dank, dank!

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye