De lekkerste Zwolse oliebollen koop je voor het goede doel

Koop de lekkerste oliebollen met opbrengst voor het goede doel! Op 30 en 31 december is er op het terrein van IntermeZZo, het Zwolse IPSO centrum voor mensen met en na kanker, de jaarlijkse oliebollendrive-thru. De Zwolse Stadsbakker bakt kwaliteitsbollen en appelbeignets die je bestelt via de website van IntermeZZo. 

Bij de onlinebestelling meld je de dag en het tijdstip van afhalen en vervolgens kom je op 30 of 31 december naar de oliebollendrive-thru. Het grote parkeerterrein vóór de locatie van IntermeZZo wordt weer een sfeervolle happening met winterse gezelligheid en muziek. Je hoeft de auto niet uit en je bent ook met je fiets welkom. 

Al drie jaar organiseert IntermeZZo deze oliebollen drive-tru. “Mede door de aankleding, lichtjes en muziek is het een enorm succes. Vooral de donkere uurtjes op zaterdag 30 december zijn altijd extra sfeervol. Het is een fijn moment om het gezellige winterse sfeertje bij IntermeZZo te komen proeven”, zegt IntermeZZo-directeur Corine den Hollander. 

Er worden duizenden bollen verkocht en onder de streep blijft er voor IntermeZZo, als goede doel, zo’n vierduizend euro over. Den Hollander: “Met dat geld ondersteunt onze vrijwilligersorganisatie mensen met en na kanker bij hun terugkeer naar de maatschappij. Dat maakt dat de befaamde bollen van de Stadsbakker nog lekkerder smaken. Stadsbakker Arend Kisteman ontvangt niet voor niets regelmatig een hoge notering in het Algemeen Dagblad. We zijn dus heel blij dat wij ook dit jaar weer de oliebollen en appelbeignets van de Stadbakker mogen aanbieden.”

Bestellen kan nu via de actiebutton op de homepage www.intermezzo-zwolle.nl of via deze link. Bij de bestelling meld je de dag en het tijdstip van afhalen. Adres: Dokter Van Thienenweg 1a Zwolle.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye