‘Nieuwe’ gastvrouwen IntermeZZo behalen certificaat

IntermeZZo is trots op de vijftien kanjers van gastvrouwen die kortgeleden het officiele “Certificaat Basistraining Vrijwilligers IPSO” behaalden. Hiermee zijn de vrijwilligers die het team zijn komen versterken goed toegerust voor de omgang en opvang van onze gasten. Zij hebben nu de theoretische en praktische kwaliteiten versterkt waarmee ze toch al met betrokkenheid onze gasten bejegenen en een luisterend oor bieden.

Vanwegen het groeiend aantal gasten en de grotere locatie was het nodig het team  uit te breiden met 50 %. Dat is goed gelukt!

Alle vrijwilligers worden met regelmaat getraind, waarmee IntermeZZo een gecertificeerde organisatie op het gebied van nazorg voor mensen met kanker en hun naasten is en blijft.

Scholing is mogelijk door financiele ondersteuning van Roparun. IPSO, het landelijk orgaan “Instellingen PsychoSociale Oncologie”, ontwikkelt in samenspraak met de praktijk, de inhoudelijke kant van de opleidingen. Links op de foto Henriette van Amerongen die deze basistraining namens IPSO verzorgde. Ook de gastvrouwen  die al langer in dienst zijn, zijn door Henriette getraind.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye