Gesprekken voor mensen met kanker en naasten mogelijk bij IntermeZZo

Gepubliceerd: 14 januari 2021

Activiteiten deels online

Met strikte inachtneming van de coronamaatregelen, zijn er 1:1 gesprekken mogelijk bij IntermeZZo. Speciaal voor mensen met kanker en naasten, kunnen we bij IntermeZZo op locatie een gesprek voor inplannen. Hoe? Bel voor een afspraak: (06) 53 76 71 45.

De druk kan hoog oplopen voor mensen die toch al in een lastige periode zitten als het gaat om de diagnose kanker, behandelingen en de effecten daarvan. Veel thuis zitten, weinig afleiding en niet de maximale ondersteuning van je gewone netwerk kunnen ervaren, het is pittig. Gevoelens van angst, stress, verdriet, machteloosheid, onzekerheid kunnen dan opspelen. Door een luisterend oor of een gesprek, eventueel samen met een partner of gezinslid, kun je even je hart luchten en mogelijk voorkomen dat de druk te hoog oploopt.

In ‘gewone tijden’ kun je bij IntermeZZo binnenlopen wanneer je maar wilt. Dat kan nu niet. IntermeZZo is gesloten voor spontane inloop en voor alle activiteiten. Maar een gesprek van één uur met één van de gesprekspartners van IntermeZZo, dan kan wel. We kunnen met jou kijken wat er nog meer mogelijk is, wat je kan helpen.

Veiligheid

Uiteraard gaat veiligheid boven alles, zowel voor de gast als de dienstdoende vrijwilliger of medewerker. Mondkapje, handhygiëne en alléén komen als je geen corona gerelateerde klachten hebt. Er is veel ruimte in onze schone locatie, afstand houden is dus zeer goed te doen. Vóór en na een gesprek wordt er gelucht en gepoetst. Er zijn geen andere gasten in de gespreksruimte, afspraken gaan op planning. Tussen 10.00-16.00 uur op werkdagen, vaak kun je al op dezelfde dag terecht.

Activiteiten online

Alle groepsactiviteiten en de ontspannende behandelingen bij onze masseurs en schoonheidsspecialisten kunnen niet live doorgaan. Voor gasten die eerder live deelnamen aan yogalessen of de schrijfsalon, zijn er opnieuw online mogelijkheden. Deze deelnemers krijgen bericht hierover.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye