Informatieavond over actie i.s.m. grootverzettegenkanker: ‘de Mont Ventoux op’

Gepubliceerd: 16 februari 2023

IntermeZZo wil met een eigen team de zogenaamde kale berg, de Mont Ventoux op. Het is een sportieve en mentale uitdaging de beroemde berg omhoog te lopen of te fietsen voor het goede doel: KWF en IntermeZZo. Op donderdag 9 maart om 19.30 uur is er een informatieavond bij IntermeZZo over de mogelijkheden en de voorwaarden. De beklimming zelf vindt plaats op 8 en 9 september, georganiseerd door de stichting Grootverzettegenkanker.

Manager Corine den Hollander, die zelf meerdere malen de tocht ondernam, geeft informatie. Eerdere deelnemers zullen vertellen hoe zij het hebben ervaren. Het is niet alleen een sportieve en mentale prestatie, het is soms een emotionele beleving. Iedereen die deelneemt is op de een of andere manier betrokken bij de ziekte kanker en de mensen die erdoor geraakt zijn. De een leeft zelf de met ziekte, de ander is naaste, en volgende heeft een dierbare verloren aan kanker. Het is een indrukwekkende happening van en met vele enthousiaste mensen.

het team dat in 2019 naar bo0vwn wandelde, hardliep en/of fietste

Kom langs op 9 maart

Naast de sportieve en bijzondere beleving is het doel geld bijeen te brengen voor KWF en een lokaal goed doel. IntermeZZo is zo’n doel. Jaarlijks brengen kankerpatiënten en hun naasten er zo’n 6.000 bezoeken voor psychosociale begeleiding. Erkenning, herkenning en ontspanning staan centraal in de ruim 50 activiteiten waaruit patiënten en hun naasten kunnen kiezen. Om dit te bieden is geld nodig.

IntermeZZo wil niet alleen incasseren, maar gaat met een eigen team de berg op en zoekt deelnemers die in het team willen meedoen.

Iedereen die het leuk en uitdagend lijkt is 9 maart van harte welkom bij IntermeZZo aan de Dokter van Thienenweg 1A in Zwolle. Aanmelden hoeft niet. Parkeren kan gratis voor de deur.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye