IntermeZZo scoort 8.8 bij gasttevredenheidsonderzoek 

Gepubliceerd: 22 oktober 2023

IntermeZZo heeft in de maanden juni en juli, via brancheorganisatie IPSO, een gast-tevredenheidsonderzoek laten verrichten onder haar gasten. Gasten en naasten die vanaf 2023 een bezoek brachten aan IntermeZZo zijn uitgenodigd deel te nemen aan dit gasttevredenheidsonderzoek. 

De uitkomsten geven een positief beeld van onze organisatie. IntermeZZo scoort maar liefst een 8.8 op de algehele beoordeling.

De meeste deelnemers bezoeken IntermeZZo wanneer zij zelf kanker hebben of hebben gehad. Ze bezoeken ons centrum regelmatig. De aanleiding daarvoor is een gesprek (inloop) of deelname aan een voorlichting. Bovenal genieten de bezoekers van een ontspannende activiteit zoals een massage.

IPSO stelt regelmatig een gasttevredenheidsonderzoek ter beschikking aan alle centra die aangesloten zijn bij de brancheorganisatie. Voor IntermeZZo is dit de ideale gelegenheid om in kaart te brengen waar de wensen van haar gasten liggen. Ook worden via open vragen tips en suggesties genoteerd. Binnenkort volgt nog een avond waarbij vrijwillige gastvrouwen en -heren zich verder verdiepen in deze uitkomsten en in het thema gasttevredenheid. 

Wilt u de uitkomsten van het gasttevredenheidsonderzoek inzien? Dat kan hier in de pdf.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye