IntermeZZo speelt snel in op wat wél kan tijdens LOCKDOWN

Gepubliceerd: 20 december 2021

IntermeZZo speelt snel in op wat wél kan tijdens LOCKDOWN. Dit om mensen met kanker en hun naasten de steun te bieden die nodig en mogelijk is. Aanpassingen in het programma kunnen steeds veranderen/uitbreiden, dus het is handig om de berichten op Facebook en de website bij te houden.

Gesprek altijd mogelijk

Wie wil praten, kan bellen met IntermeZZo tussen 10-14 uur. Vertrouwde vrijwilligers zitten klaar. Wanneer het nodig is om face-to-face een ontmoeting te hebben op locatie, dan kan dit op afspraak. Advies is: blijf niet tobben, bel gerust. IntermeZZo is er om mensen met kanker en hun naasten te steunen bij het leven met en na kanker. Juist nu, ook nu.

YOGA

De gasten die deelnemen aan de yogalessen, kunnen deze via ZOOM-live gaan volgen. De deelnemers krijgen hierover bericht hoe dat gaat. Ook krijgen de deelnemers digitaal oefeningen voor thuis aangereikt.

Schrijfsalon

Gasten van IntermeZZo die nu deelnemen aan de schrijfsalon, krijgen de opdrachten via de mail. De docente heeft mooie opdrachten voorbereid, die thuis fijn te doen zijn. Ze worden aangeleverd via de mail van IntermeZZo per deelnemer.

Wandelcoaching

Voor wandelcoaching zijn er weer mogelijkheden buiten in de loop van januari. De wandelcoach gaat dan op pad met één gast. Houd de website in de gaten voor de nieuwe data. Mensen die al hebben ingeschreven, krijgen bericht.

IntermeZZo blijft bereikbaar voor steun aan mensen met kanker en hun naasten! Bel (06) 53 76 71 45.

Ondersteuningsconsulent

Wie een afspraak heeft bij de ondersteuningsconsulent, kan kiezen uit verschillende mogelijkheden om de afspraak te laten doorgaan. De consulent belt je op welke wijze de afspraak plaatsvindt: via beeldbellen, telefonisch of live op locatie bij IntermeZZo.

Met vragen kunnen mensen terecht bij IntermeZZo (06) 53 76 71 45. Tussen 10-14 uur op werkdagen zijn vertrouwde vrijwilligers aanwezig voor een gesprek.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye