Jaarlijkse oliebollen drive-thru op 30/31 december: bestel NU alvast!

Gepubliceerd: 17 november 2022

Veilig en snel de lekkerste oliebollen kopen met de opbrengst voor het goede doel? Dat kan! Op 30 en 31 december is er op ons terrein een ludieke oliebollen drive-thru. De Zwolse Stadsbakker bakt de kwaliteitsbollen en appelbeignets. Ze zijn NU AL via de website te bestellen en t.z.t. op afspraak met de auto of de fiets af te halen IntermeZZo.

Herhaling vanwege succes

Al twee jaar in successie organiseerde de Zwolse stichting Bike-4life de oliebollen drive-tru voor en bij IntermeZZo. Dat was een enorm succes. Er werden duizenden bollen verkocht en beide jaren kregen we een cheque van ca 4.000 euro overhandigd. Hard nodig om ons werk te blijven doen. Want IntermeZZo is een ANBI-stichting en voor de inkomsten aangewezen op onder andere acties als deze.

De mannen van Bike-4life hebben de goedlopende actie overgedragen en nu nemen we met team IntermeZZo de organisatie zelf ter hand. Dit met inzet van onze vele vrijwilligers.

Geen wachtrijen

Gelukkig heeft Stadsbakker Arend Kisteman zijn medewerking weer van harte toegezegd. In het hele land zijn zijn oliebollen befaamd. Dat leidde al tot een hoge notering in het Algemeen Dagblad. Er ontstonden voorgaande jaren in het centrum voor de bakkerij enorme wachtrijen op oudejaarsdag. Daarom bakt hij oliebollen niet meer in de binnenstad, maar op een aparte locatie. We zijn Arend zeer erkentelijk dat hij ook voor deze actie, ondanks zijn eigen drukte, weer meewerkt.

Nu al bestellen

Tevoren bestellen kan vanaf nu via de website: www.intermezzo-zwolle.nl De bestelbutton is niet te missen.

Oliebollen kosten hetzelfde als rechtstreeks bij de Stadsbakker: 5,75 euro per vijf stuks, met of zonder vulling. Appelbeignets 8 euro per 5 stuks. Bij de bestelling moeten het aantal, de datum en het tijdstip van afhalen worden vermeld.

Er zijn mogelijkheden op 30 december tussen 14.00-20.00 uur en op 31 december tussen 8.00-12.00 uur. Locatie: Dokter Van Thienenweg 1a Zwolle.

Op het grote plein vóór de locatie van IntermeZZo wordt het weer een sfeervolle happening met winterse gezelligheid en muziek. Bij het afhalen hoef je de auto niet uit, je hoeft niet in een lange rij te wachten. We heten je van harte welkom!

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye