Locatie IntermeZZo weer open voor bezoek en activiteiten op afspraak

Gepubliceerd: 2 juni 2020

Vanaf 2 juni is Nazorgcentrum IntermeZZo weer geopend met een aantal aangepaste activiteiten. Ook voor gesprekken kunnen mensen met kanker en hun naasten, weer terecht. Na de corona-sluiting is de locatie heringericht, rekening houdend met de 1,5 meter afstand en de vereiste hygiënemaatregelen. De eerste drie gasten namen op dinsdag 2 juni op afspraak deel aan de revalidatieyoga en gaven aan dat het heel vertrouwd en veilig voelde. Ze waren blij waren een passende activiteit te kunnen oppakken na wekenlang thuis zijn. Napraten in de ruime tuin was bij het mooie weer een cadeautje! Ook behoefte om IntermeZZo weer te bezoeken? Lees dan verder.

IntermeZZo bezoeken?

Je kunt IntermeZZo weer veilig bezoeken, bijvoorbeeld voor een gesprek met een vrijwilliger. Voorwaarde is dat je tevoren even belt, gewoon inlopen kan nog niet. Als je belt, krijgt je een aantal gezondheidsvragen. Als alles in orde is én er zijn niet te veel mensen binnen, dan ben je méér dan welkom! De stoelen in de huiskamer staan ver genoeg uit elkaar, er is een duidelijke looprichting en in de tuin is er véél ruimte. Vrijwilligers verzorgen als vanouds koffie en thee en hebben alle tijd en aandacht voor je.

Deelnemen aan activiteiten?

Je kunt ook weer terecht voor enkele activiteiten. Bijvoorbeeld deelnemen aan revalidatieyoga, zenmeditatie of de schrijfsalon. Het gaat in kleine groepjes, op gepaste afstand. Of voor een massage of schoonheidsbehandeling. Bij de één op één behandelingen worden de richtlijnen van het RIVM en de beroepsgroep in acht genomen. Kijk op de agenda voor de data. Voor alles geldt: bel voor een afspraak of voor aanmelding.

Omdat nog niet alle professionals, zoals de masseurs en schoonheidsspecialisten kunnen starten, kan er een wachttijd zijn.

Bel en kom langs en ervaar hoe prettig de ondersteuning bij IntermeZZo (weer) kan zijn. (038) 424 6088

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye